It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, September 26, 2010

SPM banganggggggg -.-

Hell yeah weyyy . SPM is just around the corner .
Bukan Sijil Perkahwinan Malaysia okayyy but Sijil Pelajaran Malaysiaa -.-
Ketaq weyyy . Lagi ketaq nak tunggu turn time bersunat taw dak .
Penah ka ? whtevaaaa =.=
Minnnn , bangun min bangunn plishhh ! 
Sedarlah wahai Yasminnnn sayangggg ^^
* Say no to facebook , myspace , dan seangkatan dengannyaaa .
Walaupun ianya terlalu pahit untukku mencuba . 


Wuwuuu -.-
 I know , bukan senang nak setop secara mengejut kan , 
so , slow slow babyyyyy -.-
I know i can do it :)
*Support diri sendirii okayy , itu penting untuk membakar semangatt =.=
Besides , family aku especially my mum , siblings pon tak putus putus bagi semangat . Abang ipar jugak support my studies sampai sanggup ke sekolah bagai and jumpa cikgu and tanya aku camna . Oh gosh ! Cuak time tuuu . Abang pon sibuk call call and pesan macam macam . Nway , Thanks guys . You're my everything ! :)
Aku taw , depa wat suma neh sebab depa sayangkan akuu , Woootwoot :) .
InsyaALLAH , aku takkan hampakan depaaa . -.- 
* Million of kisses and hugssssssss *


Yeahh , result trial dah pon dapat . But , bukan semua paper okayyy . Tinggal lagi dua paper .
Memang teruk tak terkataaaaaa , nak bukak mulut pon takleh dah weyyy . So , jangan tanya nah ^^
Aku bukannya sepandai Nik Nur Madihah tuu . Ya yaaa . Aku tabik diaaa weyyy .
She's my inspiration ! :)


Doakan kejayaannkuuu ^^

No comments: