It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Friday, August 20, 2010

tayar pancit , kasut putus ! damn =.=

Damn ! Time ada mood , benda lain lak jadi . Errr , Act tadi kuar ngan aqilah . Yeah , macam biasa . Bazaar :) Hee , time time camneh memang takdak tempat lain yang kami melawat melainkan bazaar. Walaupun ujan , kami tetap nak p ;) Dah habis beli , kami decided nak balik terus sebab ujan makin lebat.Time balik , ada pakcik bawak keta cam pa g . Then , qilah kutuk kutuk. ahaha . Malang tidak berbau weh , tetiba tayar moto pancit .Err , hang la neh weh! Maki pakcik tu lagi. Nasib dah masuk simpang rumah .Dengan hujan , terpaksa lah kami berdua tolak moto sampai rumah aqilah memandangkan rumah dia lah paling dekat time tu . Tak di sangka sangka lagi , terpijak kasut qilah , AHAHA . Putus. Hee ;) Sury youuu . Tak sengajaa . Pecah perut  kami dua ,  Macam macam haih. And aqilah terpaksa tolak moto dengan memakai sebelah ja kasut. Bayangkan , HAHA . Kesian gila. Takpa la nah , redha jaa :)

No comments: