It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Sunday, July 18, 2010

=.=



"A world without a friend, what would it be? It would be like a world without water, something you need. Friends are like glass, once broken, they are hard to fix. Keep your friends, as you would keep your water." 


p/s : Edah , eya , ipah , ieka , qilah and lia .

Aku sayang hampa semua even kadang kadang ada tersalah faham ka apa ka . Aku taknak kita gado macam dulu dulu or bila ka . And aku taw , masing masing ada kekurangan and kadang kadang kita sendiri tak dapat memenuhi apa yang seorang kawan tu nak . Aku tak nak persahabatan kita just sampai alam persekolahan or what . Tapi aku nak , persahabatan kita sampai bila bila . So , aku harap kita dapat jaga tali persahabatan kita . Tak kira apa pun *crying =.=


Memang lumrah bila berkawan nie . Ada yang suka kata kata belakang and macam macam . Memang xleh lari dah . Even close friends pon perkara itu mungkin or boleh terjadi. Maybe kita sendiri xkenal or buat buat buta , apa fungsi kawan tu . Kawan tempat kita share macam macam , gelak , suka duka sama sama. Bukan lawan mengata or what . Orang macam tu memang xleh dibuat kawan . Tapi kalau kawan kita sendiri ada buat salah or buat kita sakit hati or what , better luahkan and jangan pendam . Explain and try discuss . 
Seboleh bolehnya nak try elak sebelum perkara tu terjadi , huu


Psst , aku sayang hampa semuaa :)
*jangan salah anggap , so far kami xgaduh lg ;)

No comments: