It's my right to tell anything in this blog
Enjoy reading guys :)
No SPAMMING please !
If you're unhappy , please click here
Please leave your url - shout box
So it's easy for me to follow yours


NO COPYCATS ALLOWED !

Kalu taknak dengar lagu , please scroll down and turn off :)



Tuesday, February 25, 2014

Hidup di UPSI


Assalammualaikum.

Hello readers. Post ke 2 untuk tahun 2014. Phew! Busynyaaaa. Tak sempat nak curi masa untuk update belog dah lanie.

Masuk tahun ini , bulan 2 dah masuk 5 bulan dah kehidupan di UPSI ni. Ada baik ada sederhana , ada hmm takmoh cakap.

Kehidupan di UPSI banyak mengajar aku berdikari. Yelah , aku tak pernah sekalipun duduk asrama malahan duduk berjauhan beberapa inch dengan mak pun dah terasa sedihnya hidup macam anak terbuang. Ini kan pulak nak berjauhan beratus batu macam sekarang ni ha. Tapi setakat ni alhamdulillah aku bukan anak terbuang kihkih.

Bulan pertama menetap di kolej, Allah je tahu betapa sebaknya hidup aku. Yelah, kalu boleh 24/7 mak nak call, anak kesayangan kata kauuuu kahkah. Aku pantang kalu dengar suara orang tersayang time tu , nak je rasa nak meraung jerit kuat-kuat bagi orang opis kolej tu dengor and straight the way anto aku balik kedah. Tskkk.

First sem tu juga ajar aku bersabar wakakak. Manakan tidak , first time nak hadap kolej takdak air dari pagi sampai ke malam. Bagi aku kalu elektrik takdak boleh lagi menumpang hidup kat lampu henpon cikai ke , lampu lappy ke. Ni air noksssss. Mana nak cari ?! Sampai satu tahap mandi dekat Tol Tanjung Malim semata-mata nak hidup. One word , Berdikari.

Class not bad. New environment kot. Kawan baru hiks. Pakwe baru hiks eh takdak. Cara study university dengan sekolah 100% lainnya. So aku berbangga dengan diri sendiri sebab aku hanya memerlukan seminggu untuk adapt dengan surrounding macam tu.
Dh la , takmau cakap. 






Tuesday, December 31, 2013

Comeback.

Hello the end of 2013.
 Berhabuknya belog. Lama dah tinggal zaman blogging. Tak berdunia langsung dah sekarang.

So okay , memandangkan buat comeback 31 haribulan kan , esok dah 2014. Pandai aku buat comeback hujung tahun hihi. 

Well , Hello new year. Forever 21!


Thursday, December 22, 2011

Enuff la.

Im sick of it. Enough la ye. Jangan pernah cari dahhhh.

Blerggghhhh -.-

SHORT POST.

Enough is enough. Aku tak kuat laa nak face semua ini. Good lah dah buat macam ni. Happyyyyyy sangat yeee -.-

Betul la orang cakap and I think its trueeee. Ada betulnya if kita cari orang yang betul betul sayang kita daripada kita sayang orang tu lebih lebih. Nanti kita menyesal tahuuuuu -.-

Makcik makcik cakappppp

" Kahwinilah lelaki yang berhenti sms kamu semata mata hendak menolong ibunya. Dia seorang anak yang soleh dan taat. "

"Kahwinilah lelaki yang masih sms / call or ingatkan kamu walaupun dia sedang berhibur. Kamu lebih penting dari segalanya."

Thats trueee aite ?

Thanks guys for reading this.

Wednesday, December 21, 2011

My life is like thisssssssss -.-


0_o 
cooooool aite ? This is what youuu want !

Qoutes.

Assalammualaikum guys :')


I think dah tak ada kejaaa so mula laa habit mencari qoute bermula. Fyi , hobi aku memang suka cari qoutes and tempek dalam belog and if terkena feeling feeling sedih sumaa , bukak belog and baca pastu nangih nangih sambil dengar laguu cintun konon heartbreak abeh. Ehlaa. Thats life. Fact okay !

Thisssssssss -.- Heartbreaker enough ya ?

You're the one who broke my heart , you're the reason my world fell apart , you're the one who made me cry , yet I'm still in love with you and I dont know whyyyyyyy